Tp Miilu

Korppaanmäentie 21 BL 6      00300 Helsinki

Katso kevätkauden 2018 Shindo- rentoutus- ja hoitoillat 2018 tästä

Touko-kesäkuun 2018 hoitotarjous:


Varaa hoitoaikasi toukokuussa ja käy hoidossa  ajalla 2.5.-16.6.2018. Aikoja on rajoitetusti. Hoitosarja maksetaan ensimmäisen käynnin yhteydessä. Hoitosarjan voi myös jakaa ystävien tai perheenjäsenten kesken.

Toimi näin: Mene tämän linkin kautta nettiajanvaraukseen ja varaa 2 tai 3 kertaa haluamasi hoitoaika. Alennetun hinnan saat kassalla tullessasi hoitoon.

Kirjoita lisätietoja kohtaan: sarja 2x tai sarja 3x.


Shindo-hoito 2x 60 min  106€ (Norm.124€)

Shindo-hoito 3x 60 min  158€ (Norm.186 €)


Shindo on japanilainen itsehoito, hoito- ja rentoutusmentelmä. Shindo sisältää helppoja ja tehokkaita rentoutusharjoituksia, kuusi meridiaanivenytystä, itselle tehtävät ja toisen tekemät  tuki- ja tehosteotteet venytyksille, sekä paljon eri kehonalueille kohdistuvia hoitoja.

Shindo-harjoitukset tehdään rauhallisesti hengityksen tukemana ja oman kehon  mahdollisuuksia ja rajoituksia tutkaillen ja kunnioittaen.

Shindo-hoidot ovat terveyttä ylläpitäviä, vitaalisuutta ja rentoutta lisääviä kosketushoitoja, jotka tehdään vaatteiden päältä ja hoitoliinan läpi. Hoidettava makaa alustalla tai istuu lattialla tai tuolilla. Olo ja asento tehdään mahdollisimman mukavaksi. Hoitaja käsittelee hoidosta riippuen hoidettavan selkää, jalkoja, pohkeita, jalkateriä, varpaita, käsivarsia, rintaa, päätä tai hartianseutua kämmenpohjalla, sormilla, kyynärvarrella tai jalkaterällä tai polvella painellen ja/tai rapsutellen. Rytmiltään ja voimakkuudeltaan vaihteleva ja tarvittaessa pysähtyvä kosketus kohdistetaan meridiaanialueille ja kosketuksen avulla helpotetaan jännityksiä ja edesautetaan energian tasapainottumista ja energiavirtausta meridiaaneilla.

Hoitoreaktiot ovat yksilöllisiä, mutta usein hoitojen jälkeen olo koetaan keventyneeksi ja rauhoittuneeksi. Usein esiin nousee  myös tuntemuksia energisyydestä ja aineenvaihdunnan vilkastumisesta. Toisinaan Shindo-hoidot nostavat esiin voimakkaita tunteita kun esimerkiksi stressi, suru tai väsymys purkautuvat. Nämä reaktiot tasoittuvat yleensä pian ja osaltaan mahdollistavat toipumisen.

Shindo hoidot rentouttavat ja vitalisoivat. Monet kokevat saavansa Shindosta apua jännitystiloihin, särkyihin, uupumukseen, unettomuuteen ja levottomuuteen.

 

Sähköinen ajanvaraus

Hoitohinnasto


Shindo hoidot ovat ihana hemmotteleva lahja jonka voit helposti antaa lahjakortilla.

Lahjakortti voidaan toimittaa myös postitse, jolloin hintaan lisätään käsittely- ja   postituskuluja 5€. Lahjakorttimallit löydät täältä.


Shindo on rekisteröity tavaramerkki jonka omistaa Kazuko Kuratomi ja jonka oikeuksia suomessa valvoo Shindo ry. Se myös vastaa ammattilaisten kouluttamisesta yhdessä Shindo-kouluttajien kanssa.

Lisätietoa Shindosta löytytyy Shindo ry:n sivuilta: http://www.shindo.fi/

© Tp Miilu/Helena Ryynänen