Tp Miilu

Korppaanmäentie 21 BL 6  Helsinki 00300 

Shindo rentoutus, venyttely ja itsehoito  keskiviikkoisin


 23.11., 30.11. ja 7.12. klo 17.30-18.30 

Hinta: 15/13 €/kerta  tai  37€/32€ 3x sarja,  Smartum, Eazy break, virike etu ja  e-passi käy. Alennettu hinta: opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät.

Ilmoittautumiset: helena.ryynanen@tpmiilu.net tai 0414607813  Whats App toimii  myös

Alennettu hinta opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset.


Näissä työpajoissa asetumme rennosti itseemme Shindon perusharjoitusten ja venyttelyn äärelle. Helpot ja nopeasti omaksuttavat harjoitukset ja lempeä, vakaa Sihndo-asenne tukevat juurtumista, hengityksen tiedostamista ja syventämistä ja edesauttavat energian vapaata virtatausta kehossa.


Shindo Rentoutus-, venyttely- ja hoito-työpaja perjantaina

16.12.klo 17-19.00

Hinta: 30€/25€/kerta Smartum, Eazy break, virike etu ja  e-passi käy. Alennettu hinta opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset.

Ilmoittautumiset: helena.ryynanen@tpmiilu.net tai 0414607813  Whats App toimii  myös.

Ilmoittaudu viimeistään viikkoa ennen työpajaa.


Nämä työpajat tarjoavat  rauhoittavan ja tasapainottavan kehotyöskentelyn  tuokion, joissa voit palautua arjen kiireistä ja laskeutua viikonloppuun. Teemme aktiivisia rentoutus ja tasapainoharjoituksia,  venytyksiä, keskilinjaa  ja maakontaktia vahvistavia harjoituksia  sekä itsehoidollisia ja hoidollisia  harjoituksia.


Lämpimästi tervetuloa!


Hoidot 

Shindo-hoidot edesauttavat energian virtaamista poistamalla jännityksiä lihaksista ja lihaskalvoista, aktivoimalla ja vapauttavalla nestekiertoa (veri, lymfa, solunesteet) ja rentouttamalla hermostoa.

Hoidot tehdään vaatteiden päältä, hoitoliinan läpi. Hoitoa vastaanottava henkilö makaa tai istuu hoitoalustalla lattialla tai istuu tuolilla. Hoitaja käsittelee hoidettavia alueita painamalla sormilla, kämmenillä,  kyynärvarrella, polvella tai jalalla. Hoito-otteet ovat kohtisuoria rauhallisia ja viipyileviä tai rytmikkäitä painalluksia joiden voima syntyy hoitajan kehon keskustan ja hoitavan otteen välisestä suorasta linjasta ja painovoiman hyödyntämisestä hoitoasennossa. Painalluksen voimakkuus vaihtelee tilanteen mukaan.  Hoitopisteissä meridiaanialueilla hoito-ote voi viipyä tarpeen mukaan kauankin. Rauhallinen painallus laukaisee vähitellen jännityksen ja poistaa kivun.  Otteet voivat olla myös harjaavia, rapsuttavia, keinuttavia tai täristäviä. Yhden hoidon aikana otteet vaihtelevat hoidettavan alueen ja hoidon tavoitteiden mukaan.

Shindo-hoitoa voidaan tehdä kokonaisvaltaisesti koko keholle tai vain johonkin kehon osaan. Hoitojen vaikutus on aina kuitenkin kokonaisvaltainen.

Linkki Shindo ry:n sivuille 

 

Varaa hoitoaikasi: helena.ryynanen@tpmiilu.net tai 041 460 7813  tai ajanvarausjärjestelmän kautta.


Shindo itsehoitona yksilöohjaus

on rentoutus-harjoituksiin ja venyttelyyn, sekä venytyksiä tukeviin itselle tehtäviin tukiotteisiin  opastava yksityistunti, jossa saat  juuri sinulle räätälöityä ohjausta kotiharjoitteluun ja  Shindo ry:n venyttelyohjeet kotiin mukaan muistin virkistämiseksi. Tämä on aktiivinen harjoitustunti,  joten päälle kannattaa varata  mukavat liikkumiseen sopivat vaatteet.

Hinta 65€/60 min.


Shindo on rekisteröity tavaramerkki jonka omistaa Kazuko Kuratomi ja jonka oikeuksia suomessa valvoo Shindo ry. Se myös vastaa ammattilaisten kouluttamisesta yhdessä Shindo-kouluttajien kanssa.

Lisätietoa Shindosta löytytyy Shindo ry:n sivuilta: http://www.shindo.fi/

© Tp Miilu/Helena Ryynänen