Tp Miilu

Korppaanmäentie 21 BL 6      00300 Helsinki

Shindo- rentoutus- ja venyttelyryhmä

Maanantaisin 22.10.- 19.11.klo 18-19

Hinta: 1x 15€ / 5x 65€


Ryhmätunneilla tehdään Shindoharjoituksia rennolla Shindo-asenteella ja omaa kehoa kunnioittaen.

Voit ilmoittautua tunnille allaolevasta sähköinen ajanvaraus linkistä tai lähettämällä  sivun alalaidan e-lomakkeen tai postia osoitteeseen helena.ryynanen@tpmiilu.net

Katso Shindo- venyttely- ja hoitoillat tästä


Shindo on japanilainen itsehoito, hoito- ja rentoutusmentelmä. Shindo sisältää helppoja ja tehokkaita rentoutusharjoituksia, kuusi meridiaanivenytystä, itselle tehtävät ja toisen tekemät  tuki- ja tehosteotteet venytyksille, sekä paljon eri kehonalueille kohdistuvia hoitoja.

Shindo-hoidot ovat syvävaikutteisia, rentouttavia ja energisoivia hoitoja jotka tehdään vatteiden päältä painelevilla, ravistavilla, keinuttavilla ja ’harjaavilla’otteilla. Hoidettava makaa futonilla tai istuu.

Sähköinen ajanvaraus

Ajanvarauksen käyttöohje: Klikkaa Sähköinen ajanvaraus linkkiä. Vellon  järjestelmä aukeaa. Vasemmalla näet Palvelu painikkeen. Klikkaa sitä ja palvelukategoriat avautuvat. Tanssi/liiketerapia, Ryhmätunnit ja työpajat, Shindo ja Klassinen hieronta. Klikkaa haluamaasi kategoriaa ja sen alta avautuvat varattavissa olevat palvelut. Valitse palvelu, klikkaa sitä ja valitse ajankohta. Täytä lomakkeen vaatimat tiedot ja paina lopuksi tee varaus. Saat sähköpostiisi vahvistuksen varauksesta. Järjestelmä lähettää muistutusviestin varauksesta 24h ennen varattua ajankohtaa.


Hoitohinnasto


Shindo-harjoitukset tehdään rauhallisesti hengityksen tukemana ja oman kehon  mahdollisuuksia ja rajoituksia tutkaillen ja kunnioittaen.

Shindo-hoidot ovat terveyttä ylläpitäviä, vitaalisuutta ja rentoutta lisääviä kosketushoitoja, jotka tehdään vaatteiden päältä ja hoitoliinan läpi. Hoidettava makaa alustalla tai istuu lattialla tai tuolilla. Olo ja asento tehdään mahdollisimman mukavaksi. Hoitaja käsittelee hoidosta riippuen hoidettavan selkää, jalkoja, pohkeita, jalkateriä, varpaita, käsivarsia, rintaa, päätä tai hartianseutua kämmenpohjalla, sormilla, kyynärvarrella tai jalkaterällä tai polvella painellen ja/tai rapsutellen. Rytmiltään ja voimakkuudeltaan vaihteleva ja tarvittaessa pysähtyvä kosketus kohdistetaan meridiaanialueille ja kosketuksen avulla helpotetaan jännityksiä ja edesautetaan energian tasapainottumista ja energiavirtausta meridiaaneilla.

Shindo hoidot rentouttavat ja vitalisoivat. Monet kokevat saavansa Shindosta apua jännitystiloihin, särkyihin, uupumukseen, unettomuuteen ja levottomuuteen.


Hoitoreaktiot ovat yksilöllisiä, mutta usein hoitojen jälkeen olo koetaan keventyneeksi ja rauhoittuneeksi. Usein esiin nousee  myös tuntemuksia energisyydestä ja aineenvaihdunnan vilkastumisesta. Toisinaan Shindo-hoidot nostavat esiin voimakkaita tunteita kun esimerkiksi stressi, suru tai väsymys purkautuvat. Nämä reaktiot tasoittuvat yleensä pian ja osaltaan mahdollistavat toipumisen.


Shindo hoidot ovat ihana hemmotteleva lahja jonka voit helposti antaa lahjakortilla.

Lahjakortti voidaan toimittaa myös postitse, jolloin hintaan lisätään käsittely- ja   postituskuluja 5€. Lahjakorttimallit löydät täältä.


Shindo on rekisteröity tavaramerkki jonka omistaa Kazuko Kuratomi ja jonka oikeuksia suomessa valvoo Shindo ry. Se myös vastaa ammattilaisten kouluttamisesta yhdessä Shindo-kouluttajien kanssa.

Lisätietoa Shindosta löytytyy Shindo ry:n sivuilta: http://www.shindo.fi/

© Tp Miilu/Helena Ryynänen