Tp Miilu

Korppaanmäentie 21 BL 6      00300 Helsinki

 

Shindo-hoitojen tarjoushinnat

joulukuussa 2018 ja tammikuussa 2019

 

Shindo-hoito 45 min          48€

Shindo-hoito 60 min          53€

Shindo.hoito 75 min          64€

Shindo-hoito 90 min          77€               alv 24%

 

Tarjoushinnat voimassa 1.12.2018 –31.1.2019.

Samat hinnat myös lahjakortteihin. Lahjakortit tarjoushinnalla myynnissä 20.12.2018 saakka ja voimassa ajalla 2.1.2019-2.7.2019.


Varaa hoitoaikasi: helena.ryynanen@tpmiilu.net tai 041 460 7813  tai ajanvarausjärjestelmän kautta. Järjestelmässä näkyy normaalihinta, alennuksen saat kassalla


Shindo hoidot ovat ihana hemmotteleva lahja jonka voit helposti antaa lahjakortilla.

Lahjakortti voidaan toimittaa myös postitse, jolloin hintaan lisätään käsittely- ja   postituskuluja 5€. Lahjakorttimallit löydät täältä.


Shindo

On japanilaisen Kazuko Kuratomin kehittämä ja Suomessa Shindo ry:n edistämä moniulotteinen itsehoito ja hoitomenetelmä. Shindo sisältää rentoutus-, maadoitus- ja tasapainoharjoitteita, kuusi meridiaanivenytystä ja  niitä tehostavat tukiotteet ja suuren määrän kokonaisvaltaisa hoitoja.


Shindo-hoidot 

Hoitoja kehittäessään Kuratomi on tehnyt valtaisan tutkimustyön japanilaisen hoitoperinteen parissa ja hoidot ovat syntyneet tämän hoitoperinteen inspiroimana. Hoitojen taustateoriana on kiinalaisen lääketieteen teoria, jonka peruskäsitteitä on ajatus ihmisen energiakanavista eli meridiaaneista. Meridiaanien energiavirrat ovat sidoksissa sisäelinten toimintaan ja terveyteen.  Kun energia liikkuu vapaasti ja on tasapainossa meridiaaneilla, on olo hyvä ja virkeä. Kun energian virtaamien estyy aiheuttaa se väsymystä ja muita oireita.  Monenlaiset psyykkiset ja fyysiset tekijät, elämäntavat, ravinto, vuodenkierto ja ympäristö vaikuttavat elimistömme toimintaan ja myös energian kiertoon meridiaaneilla. 

Shindo hoidot edesauttavat energian virtaamista poistamalla jännityksiä lihaksista ja lihaskalvoista, aktivoimalla ja vapauttavalla nestekiertoa (veri, lymfa, solunesteet) ja rentouttamalla hermostoa.

Hoidot tehdään vaatteiden päältä, hoitoliinan läpi. Hoitoa vastaanottava henkilö makaa tai istuu hoitoalustalla lattialla tai istuu tuolilla. Hoitaja käsittelee hoidettavia alueita painamalla sormilla, kämmenenllä,  kyynärvarrella, polvella tai jalalla. Hoito-otteet ovat kohtisuoria rauhallisia ja viipyileviä tai rytmikkäitä painalluksia joiden voima syntyy hoitajan kehon keskustan ja hoitavan otteen välisestä suorasta linjasta ja painovoiman hyödyntämisestä hoitoasennossa. Painalluksen voimakkuus vaihtelee tilanteen mukaan.  Hoitopisteissä meridiaanialueilla hoito-ote voi viipyä tarpeen mukaan kauankin. Rauhallinen painallus laukaisee vähitellen jännityksen ja poistaa kivun.  Otteet voivat olla myös harjaavia, rapsuttavia, keinuttavia tai täristäviä otteita. Yhden hoidon aikana otteet vaihtelevat hoidettavan alueen ja hoidon tavoitteiden mukaan.

Shindo-hoitoa voidaan tehdä kokonaisvaltaisesti koko keholle tai vain johonkin kehon osaan. Hoitojen vaikutus on aina kuitenkin kokonaisvaltainen.

 

Shindon periaatteiden mukaisesti hoitotapahtuma on dialogi kahden tasa-arvoisen osapuolen välillä. Hoitajan tieto-taito palvelee hoitoa vastaanottavaa, mutta myös hänellä on vastuuta hoitotapahtuman edistymisestä. Kehot käyvät dialogia kosketuksen kautta, mutta hoitoa saava voi myös ilmaista mielipiteensä, tarpeensa ja tuntemuksensa hoidon aikana. Näin saavutetaan paras hoitotulos.

 

Shindo-hoito 45 min: varvashoito/päähoito/jalka-/käsihoito/selkähoito               56€

Shindo-hoito 60 min Osahoito 1-2 aluetta hoitotarpeen mukaisesti                      62€

Shindo-hoito 75 min Osahoito 1-3 aluetta hoitotarpeen mukaisesti                      75€

Shindo-hoito 90 min Kokovartalohoito hoitotarpeen mukaisesti                          85€

 

Aina edulliset Shindo-hoitosarjat (voimassa 3 kk):

Shindo-hoito sarja 3x 45 min.                 150€

Shindo-hoito sarja 3x 60 min.                 165€

Shindo-hoito sarja 3x 75 min.                 200€

Shindo-hoito sarja 3x 90 min                  230€

 

Shindo-yksilöohjaus

on rentoutusharjoituksiin ja venyttelyyn opastava yksityistunti, jossa saat yksilöllistä, räätälöityä ohjausta kotiharjoitteluun. Tämä on aktiivinen harjoitustunti.

 

Shindo-kehotyöskentelyn yksilöohjaus 90 min           85€

Shindo-kehotyöskentelyn yksilöohjaus 75min             75€

Shindo-kehotyöskentelyn yksilöohjaus 60 min            62€


Varaa hoitoaikasi: helena.ryynanen@tpmiilu.net tai 041 460 7813 tai sivun alalaidan lomakkeella tai  ajanvarausjärjestelmän kautta.


Shindo hoidot ovat ihana hemmotteleva lahja jonka voit helposti antaa lahjakortilla.

Lahjakortti voidaan toimittaa myös postitse, jolloin hintaan lisätään käsittely- ja   postituskuluja 5€. Lahjakorttimallit löydät täältä.


Shindo on rekisteröity tavaramerkki jonka omistaa Kazuko Kuratomi ja jonka oikeuksia suomessa valvoo Shindo ry. Se myös vastaa ammattilaisten kouluttamisesta yhdessä Shindo-kouluttajien kanssa.

Lisätietoa Shindosta löytytyy Shindo ry:n sivuilta: http://www.shindo.fi/

© Tp Miilu/Helena Ryynänen