Tp Miilu

Korppaanmäentie 21 BL 6      00300 Helsinki

 Shindo-ryhmätunnit, -hoidot ja -yksilöohjaus


Ryhmätunnit:

Ke 9.1.-13.2 6.2019 (jakso 1 ) Hinta: 6x 60 min 72€ / 4 x 52€/ kertamaksu 15€


Ke 27.2.-17.4.2019 (jakso 2 ) Hinta: 8x 60 min. 96€ / 4 x 52€/ kertamaksu 15€

klo 17.45-18.45                        Smartum, edenred ja e-passi käy


Kakkosjaksolle nopean ilmoittautujan ja sitoutuneen venyttelijän etu: Kaikki 8x  hintaan 75€, kun ilmoittaudut viimeistään  14.2.klo 16.00 mennessä.


Shindo

On japanilaisen Kazuko Kuratomin kehittämä ja Suomessa Shindo ry:n edistämä moniulotteinen itsehoito- ja hoitomenetelmä. Shindo sisältää rentoutus-, maadoitus- ja tasapainoharjoitteita, kuusi meridiaanivenytystä ja  niitä tehostavat tukiotteet ja suuren määrän kokonaisvaltaisa hoitoja.


Hoidot 

Hoitoja kehittäessään Kuratomi on tehnyt valtaisan tutkimustyön japanilaisen hoitoperinteen parissa ja hoidot ovat syntyneet tämän hoitoperinteen inspiroimana. Hoitojen taustateoriana on kiinalaisen lääketieteen teoria, jonka peruskäsitteitä on ajatus ihmisen energiakanavista eli meridiaaneista. Meridiaanien energiavirrat ovat sidoksissa sisäelinten toimintaan ja terveyteen.  Kun energia liikkuu vapaasti ja on tasapainossa meridiaaneilla, on olo hyvä ja virkeä. Kun energian virtaamien estyy aiheuttaa se väsymystä ja muita oireita.  Monenlaiset psyykkiset ja fyysiset tekijät, elämäntavat, ravinto, vuodenkierto ja ympäristö vaikuttavat elimistömme toimintaan ja myös energian kiertoon meridiaaneilla. 

Shindo hoidot edesauttavat energian virtaamista poistamalla jännityksiä lihaksista ja lihaskalvoista, aktivoimalla ja vapauttavalla nestekiertoa (veri, lymfa, solunesteet) ja rentouttamalla hermostoa.

Hoidot tehdään vaatteiden päältä, hoitoliinan läpi. Hoitoa vastaanottava henkilö makaa tai istuu hoitoalustalla lattialla tai istuu tuolilla. Hoitaja käsittelee hoidettavia alueita painamalla sormilla, kämmenenllä,  kyynärvarrella, polvella tai jalalla. Hoito-otteet ovat kohtisuoria rauhallisia ja viipyileviä tai rytmikkäitä painalluksia joiden voima syntyy hoitajan kehon keskustan ja hoitavan otteen välisestä suorasta linjasta ja painovoiman hyödyntämisestä hoitoasennossa. Painalluksen voimakkuus vaihtelee tilanteen mukaan.  Hoitopisteissä meridiaanialueilla hoito-ote voi viipyä tarpeen mukaan kauankin. Rauhallinen painallus laukaisee vähitellen jännityksen ja poistaa kivun.  Otteet voivat olla myös harjaavia, rapsuttavia, keinuttavia tai täristäviä otteita. Yhden hoidon aikana otteet vaihtelevat hoidettavan alueen ja hoidon tavoitteiden mukaan.

Shindo-hoitoa voidaan tehdä kokonaisvaltaisesti koko keholle tai vain johonkin kehon osaan. Hoitojen vaikutus on aina kuitenkin kokonaisvaltainen.

 

Shindon periaatteiden mukaisesti hoitotapahtuma on dialogi kahden tasa-arvoisen osapuolen välillä. Hoitajan tieto-taito palvelee hoitoa vastaanottavaa, mutta myös hänellä on vastuuta hoitotapahtuman edistymisestä. Kehot käyvät dialogia kosketuksen kautta, mutta hoitoa saava voi myös ilmaista mielipiteensä, tarpeensa ja tuntemuksensa hoidon aikana. Näin saavutetaan paras hoitotulos.


Varaa hoitoaikasi: helena.ryynanen@tpmiilu.net tai 041 460 7813  tai ajanvarausjärjestelmän kautta.


Shindo-hoito 45 min: varvashoito/päähoito/jalka-/käsihoito/selkähoito               56€

Shindo-hoito 60 min Osahoito 1-2 aluetta hoitotarpeen mukaisesti                       62€

Shindo-hoito 75 min Osahoito 1-3 aluetta hoitotarpeen mukaisesti                       75€

Shindo-hoito 90 min Kokovartalohoito hoitotarpeen mukaisesti                             85€

 

Aina edulliset Shindo-hoitosarjat (voimassa 3 kk):

Shindo-hoito sarja 3x 45 min.                 156€

Shindo-hoito sarja 3x 60 min.                 174€

Shindo-hoito sarja 3x 75 min.                 213€

Shindo-hoito sarja 3x 90 min                  243€

 

Shindo-yksilöohjaus

on rentoutusharjoituksiin ja venyttelyyn opastava yksityistunti, jossa saat yksilöllistä, räätälöityä ohjausta kotiharjoitteluun. Tämä on aktiivinen harjoitustunti.

 

Shindo-kehotyöskentelyn yksilöohjaus 90 min           85€

Shindo-kehotyöskentelyn yksilöohjaus 75min            75€

Shindo-kehotyöskentelyn yksilöohjaus 60 min           62€


Shindo on rekisteröity tavaramerkki jonka omistaa Kazuko Kuratomi ja jonka oikeuksia suomessa valvoo Shindo ry. Se myös vastaa ammattilaisten kouluttamisesta yhdessä Shindo-kouluttajien kanssa.

Lisätietoa Shindosta löytytyy Shindo ry:n sivuilta: http://www.shindo.fi/

© Tp Miilu/Helena Ryynänen