Tp Miilu

Korppaanmäentie 21 BL 6      00300 Helsinki

Uusille asiakkaille ensimmäinen hieronta  -20% normaalihinnasta!

Sähköinen ajanvaraus

Sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta voit varata  tarjoushintaiset hieronta-ajat. Jos ajanvarausjärjestelmästä ei löydy sopivaa aikaa tai haluat lyhyemmän tai pidemmän ajan ota yhteyttä 041 460 78 13 tai helena.ryynanen@tpmiilu.net. Hoitotilanteessa keskityn hoitamiseen eli puhelin on kiinni, joten jätäthän soittopyynnön vastaajaan  niin soitan takaisin. Sähköposti ja tekstiviesti toimivat myös.


Hieronta on ihana lahja jonka voi helposti antaa lahjakortilla. Lahjakortti voidaan toimittaa myös postitse, jolloin hintaan lisätään käsittely- ja  postituskuluja 5€. Lahjakorttimallit löydät täältä.


Olen Valviran  rekisteröimä koulutettu hieroja. Perus- ja urheiluhierontaotteiden lisäksi käytän hieronnassa  faskia-tekniikoita,  passiivisia venytyksiä ja nivelmobilisaatio-tekniikoita. Nivelten mobilisointi  hieronnan yhteydessä on keino hoitaa tuki- ja liikuntaelinten toimintahäiriöitä. Mobilisoinnissa jäljitellään nivelen normaalia liikerataa ja sillä pyritään lievittämään kipua, lisäämään nivelen liikkuvuutta sekä parantamaan nivelruston aineenvaihduntaa.

Hieronta, faskiakäsittelyt ja mobilisaatio ovat  tehokkaita tapoja helpottaa  jännityksiä ja särkyjä. Lisäksi hieronta on oivallinen tapa ennaltaehkäistä ja hoitaa sekä psyykkistä että fyysistä stressiä.

Hieronta voi olla hoitavaa ja kuntouttavaa tai lempeää, hemmottelevaa ja rentouttavaa toiveittesi ja tilanteen mukaan.

Jos tulet hierontaan jonkun ongelmatilanteen vuoksi tutkimme ja kartoitamme ongelmaa ensimmäisen käynnin yhteydessä ja mikäli ongelma ei ole hieronnalla parannettavissa tai ongelman alkuperää on vaikea määritellä opastan jatkotutkimuksiin.


Hieronnan vasta-aiheita eli yleisimpiä asioita jotka estävät hieronnan tekemisen:

-  kuume tai tulehdustila, flunssa tai vatsatauti

- akuutti trauma kuten avohaava, tulehdus, murtuma, palohaava tai paleltuma

- päihtymys tai krapula

- akuutti bakteerin tai viruksen aiheuttama ihosairaus

- syöpä akuutissa hoitovaiheessa (hoitojen jälkeen varoaika ja lääkärin lupa)

- suonikohjut. Estävät hieronnan paikallisesti kohjujen alueella. Ympäröivät alueet voi hieroa.


Lämpimästi tervetuloa hierontaan ja hoitoihin!


© Tp Miilu/Helena Ryynänen

Hoitava käsi on lämmin.

 


'The mind is like the wind and the body like the sand: if you want to know how the wind is blowing, you can look at the sand.'            

Bonnie Bainbridge-Cohen in Sensing, Feeling and Action: The Experimental Anatomy of Body-Mind Centering .