Tp Miilu
Korppaanmäentie 21 BL6 00300 Helsinki  
 

Tilan vuokraus

 Tp Miilun 78 neliömetrin suuruinen, sisustukseltaan yksinkertainen ja tunnelmaltaan harmoninen  liikuntasali on vuokrattavissa tanssin, liikunnan, meditaation, teatterin tai taiteen viikkotuntien tai  pidempikestoisten työpajojen ja koulutusten järjestämiseen. 

Kuvat eivät tee tilalle oikeutta, eli jos kiinnostuit tule katsomaan!

Tila sijaitsee asuinkerrostalon katutasossa. Toimintaa josta aiheutuu melua, joka on häiriöksi naapureillemme ei tilassamme voi harjoittaa. Kohtuullinen musiikin ja äänen käyttö toki onnistuu. Salissa ei voi käyttää kenkiä.

Kolmiomaisen tilan etuseinällä on verholla peitetty peili ja takaseinällä tanssitanko. Tilassa on lattialämmitys ja kevyesti joustava liikuntalattia. 

Salin lisäksi on  eteinen, kaksi pientä pukeutumistilaa, 1 wc ja 1 suihku sekä keittiötila. Vuokra-aikana tilassa ei ole muita ryhmiä. 

Tila soveltuu toiminnan luonteesta riippuen max 13 hengen ryhmille ja on erinomainen, lämminhenkinen tila myös yksilötyöskentelyyn.


 Meillä on hyvä henki, tervetuloa :-)


Vuokrauksen  hinta
Vuokra-aika on kokonaiskäyttöaika, siis ulko-ovesta sisään ja ulko-ovesta ulos. Jos tapahtumasi kestää 60 minuuttia tarvitset 90 minuutin ajan. Esimerkki: Jos vuokraat salia 10 x 60 min tuntia varten lasketaan vuokra  hinnaston mukaan: 10 x 1,5h. Jos tarvitset enemmän aikaa valmisteluun tai jälkipuintiin tuntiesi jälkeen voit varata enemmän aikaa.

Hinnasto:

Vuokrattava aika

Hinta sis 10%alv

1,5 h

33€

2h

46,20€

2,5h

60,50 €

3h

72,60€

3,5h

84,70€

4h

96,80€

5h

121€

6h

143€

Päivävuokra

176€

Viikonloppu la-su

286€

Pe klo 17- la klo 18

220€

Pitkä viikonloppu pe klo 17-su klo 17

319 €


Ammatillisen toiminnan ulkopuolella tilaa voi vuokrata myös omaan harjoitteluun ja vertaisryhmä- periaatteella toimivien  ryhmien toimintaan. 

Tähän sovelletaan edullisempia vuokrahintoja  joita voit kysyä Helenalta.  


Huomioitahan, että kaikki vahvistetut varaukset ovat sitovia. Varaus on vahvistettu, kun olemme sen sähköpostilla vahvistaneet. Perutusta varauksesta peritään sopimusehtojen mukainen varausmaksu. Jos varaus jätetään kokonaan perumatta tai perutaan myöhemmin kun 5 vrk varauksen alkamisajankohdasta varaus laskutetaan kokonaan.


Yhteyttä voit ottaa tällä lomakkeella.