Tp Miilu

Korppaanmäentie 21 BL 6  Helsinki 00300 

Keskiviikkotanssit syyskausi 2021

18.8.-15.12.2021  klo 15.45-16.45 Hinta  246,50€  (17 x 60 min.) 27.10. Ei tuntia.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: helena.ryynanen@tpmiilu.net tai 041 460 78 

Tanssiminen on iloista ja mukavaa yhdessäoloa, hyvää liikuntaa ja kokemuksia jotka nostavat arjen yläpuolelle. Se on tunteiden paloa, vahvaa eläytymistä ja uusien mahdollisuuksien löytämistä. 

Kaikki osaavat tanssia ja näillä tunneilla kaikki  myös tanssivat koko tunnin!

Luomme omia tansseja eli improvisoimme pop-, rock-, latino-, disco- tai jazz musiikin tahteihin, opimme toisiltamme ja ohjaajalta.

Tanssimme enimmäkseen ryhmäläisten mukanaan tuomaan musiikkiin. Tanssityylit vaihtelevat musiikin mukaan ja jokainen tanssii tyylillään vaikka käytämmekin  välillä aikaa liikekuvioiden harjoitteluun.


Ryhmään voi osallistua, kun omaa taidot toimia itsenäisesti ja väkivallattomasti ryhmätilanteissa. 


Ryhmästä kiinnostuneet  voivat tulla ensin  3 kerran kokeilujaksolle ja päättää sen jälkeen haluavatko jatkaa ryhmässä. Kokeilutunnin hinta on 10€/tunti.

Jos asiakas päättää jatkaa ryhmässä hän sitoutuu siihen lukukaudeksi kerrallaan. 

Lukukausimaksut veloitetaan kokonaisuudessaan kauden alussa. Lukukaudet noudattelevat vuoden kiertoa ja  maksu vaihtelee vuosittain hiukan riippuen kauteen  mahtuvien tuntien määrästä. Tuntimäärä on 14 -20h/kausi. Tuntihinta on 14,50€/tunti. Mikäli asiakas aloittaa keskellä kautta sitoudutaan meneillään olevan kauden loppuun saakka ja maksetaan vain jäljellä olevista tunneista.


Ryhmää ohjaa Tanssi/liiketerapeutti Helena Ryynänen.  Lisätietoja Helenasta löydät tästä

Ryhmä on toiminut vuodesta 2007 alkaen.