Tp Miilu

Korppaanmäentie 21 BL 6      00300 Helsinki

Olen tanssi/liiketerapeutti, Shindo-hoitaja/kouluttaja ja koulutettu hieroja. (Hierojana rekisteröity terveydenhuollon ammattilainen).


Peruskoulutukseltani olen tanssi/liiketerapeutti ja se on myös ammatillisen identiteettini ydin. Opiskelin tanssi/liiketerapeutiksi Hogeschool Limburgissa (Nykyään Hogeschool Zuyd) Hollannissa vuosina 1992-1996.  Nelivuotisesta kokoaikaisesta ammattikorkekoulun koulutusohjelmasta  valmistuu tanssi/liike-, kuvataide-, musiikki- ja draamaterapeutteja. Koulutus antaa Hollannissa valmiudet toimia tanssi/liiketerapeuttina Psykiatrisen mielenterveystyön ja psykososiaalisen kuntoutuksen kentällä.Tutkintonimike on B.C. Creatieve Therapie Dans en Beweging.


Vuonna 1996 palasin suomeen ja olen toiminut siitä lähtien tanssi/liiketerapian kouluttajana ja terapeuttina. Olen ollut mukana kouluttamassa suomalaisia kollegoja  ensin päätoimisena tanssiterapian ja liikeanalyysin kouluttajana Pohjois-Karjalan AMK:ssa, sitten tanssi/liiketerapian perus- ja ammatillisten opintojen koulutussuunnittelijana ja tanssiterapia sekä liikeanalyysikouluttajana Teatterikorkeakoulun täydennyskoulutuskeskuksessa ja viimeksi Taideyliopiston täydennyskoulutuksessa. Lisäksi olen toteuttanut lukuisia lyhyempiä  tanssi/liiketerapian koulutuskokonaisuuksia useissa eri koulutusohjelmissa mm. Laurea AMK:ssa ja Metropolia AMK:ssa.


Kiinnostukseni  ihmisen laaja-alaiseen hoitamiseen johdatti minut myös Shindon pariin. Olen rekisteröity Shindo-hoitaja/kouluttaja. Shindo-koulutukset kävin vuosina 2006-2010. Päivitän osaamistani säännöllisesti Shindo pro-päivillä.


Hierojaksi valmistuin  Helsingin Hieronta-Akatemian urheiluhierojakoulutuksesta  ja koulutetun hierojan näyttötutkinnon  tein Pirkanmaan Urheiluhierojakoululle.   Perushierontatekniikoiden lisäksi olen perehtynyt nivelmobilisaatio-tekniikoihin.


Olen elämäni varrella täydentänyt  ja ylläpitänyt osaamistani lukuisilla täydennyskoulutuksilla, työpajoilla ja kursseilla sekä harrastustoiminnalla mm. feldenkrais-menetelmän, joogan, shiatsun,  afrikkalaisen- ja itämaisen tanssin, luovan tanssin, kontakti-improvisaation, ääni-ja liikeimprovisaation, Autenttisen liikkeen, Buton, body-mind centerin työskentelyn ja Labanin liikeanalyysin osalta.


Olen Suomen Tanssiterapiayhdistyksen perustaja- ja ammattijäsen ja toimin yhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2000-2002.


Tp Miilu on yritykseni, jossa:

-  otan vastaan tanssiterapian  yksilö- ja ryhmäterapia-asiakkaita

ohjaan terapeuttisen tanssin ja liikkeen hyvinvointiryhmiä sekä kaikille avoimia tanssiterapian, terapeuttisen tanssin ja liikkeen, liike-ääni-improvisaation,  autenttisen liikkeen ja shindon työpajoja

- järjestän ja ohjaan Shido-peruskursseja ja -rentoutusohjaaja koulutuksia

- annan Shindon yksilöohjausta ja järjestän Shindo-rentoutus- ja hoitotyöpajoja

- teen klassista hierontaa ja Shindo-hoitoja

- järjestän tilauksesta tanssi/liiketerapian koulutuksia ja kursseja

 


'Maailma muuttuu solu kerrallaan.'

  'Niin minäkin'