Tp Miilu

Korppaanmäentie 21 BL 6  Helsinki 00300 

Marraskuinen Matinea 'Varjo valossa' la 13.11.2021

 Ohjelma alkaa klo 16.00

  • Kannel ja liikeimprovisaatio Raisa Vennamo
  • Ajan virrassa hyväksyvän katseen alla- Autenttinen hetki Erja Viikilä

"Hei Sinä Ihana, Haluan jakaa hetken kanssasi, Kutsun sinut kohtaamaan: liikkeeni ja liikkumattomuuteni ja sinun hyväksyvä katseesi. (Arvottamatta ja arvostelematta.) Voit elää hetkeä valitsemassasi kohdassa tilaa paikallasi pysyen tai halutessasi vaihtaa näkökulmaa ja resonoida kokemaasi liikkuen. Matkan päätyttyä voit halutessasi ilmaista sanalla parilla tai symbolilla päällimmäisen kokemastasi ja pitää sen muistona itselläsi tai antaa muistoksi minulle.

Astun tilaan, asetun aloilleni, kohtaan sinut katseellani, maadoitun ja matka alkaa, suljen silmäni avaudun olemiselle kaikin aistein. 

Juurtua tähän hetkeen hengittäen, olla sitä mitä on, avautua aistien ajan virralle, päästää irti arvottamisesta, syventyä ja lumoutua liikkeestä ja olemisen muodoista, äänen virtaamisesta, leikillisyydestä, antautua mahdollisuudelle liikutetuksi tulemisesta

Rauhaan ja katseeseen matka päättyy. Kiitos 💕.  Terveisin Erja "


  •  Varjo valossa - liikettä-tanssia-musiikkia - Todellinen Kollektiivi  ja  Jukka Gustavson
Todellinen kollektiivi: Erja Asikainen, Leena Gustavson,  Annika Sarvela ja  Raisa Vennamo 
fiilistelee, videoi, ideoi  ja improaa jälleen iloksemme. Ainutlaatuiset  äänimaailmat  syntyvät Jukka Gustavsonin  ja Kollektiivin saumattomasta yhteistyöstä ja  me saamme nauttia näiden kaikkien osapuolten  luovuudesta.


Vapaa pääsy - 

 lämpimästi tervetuloa fiilistelemään marraskuuta ja elämää kanssamme!


Voit myös varata itsellesi paikan ilmoittamalla tulostasi: helena.ryyanen@tpmiilu.net