Tp Miilu

Korppaanmäentie 21 BL 6  Helsinki 00300 

Luovan liikkeen ja tanssin työpaja: Liikun, liikutan – koen, jaan Pe 3.3.-24.3.2023  klo 17.30-19.30


Hinta:110€/95€ Smartum, e-passi ja edenred käy.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

helena.ryynanen@tpmiilu.net tai 0414607813. Myös Whats App

Voit ilmoittautua myös  tämän sivun alalaidan lomakkeella.Liikekokemuksia ja liikkeellisiä kohtaamisia tarjoava työpajasarja. Perustana keho- ja tilatietoisuutta, sekä liikedynamiikan eri sävyjä tukevia ohjattuja harjoituksia, joilla keho ja mieli lämmitellään työskentelyyn.
Lämmittelystä siirrytään pareittain tai ryhmässä tehtäviin liikeimprovisaatioihin joiden rakenne muodostuu liikkeellisestä tehtävästä. Tehtävän toteutuksessa jokaisen oma liikekieli tulee kussakin tilanteessa esiin sellaisena kuin se on – vapaana ulkopuolisten määrittämästä suorittamisesta, arvostelusta ja arvottamisesta.  Kohtaamiset tapahtuvat katseen, liikkeen aistimisen ja kosketuksen kautta, hetkeä tutkien ja sekä omia että toisten rajoja kunnioittaen.  Kokemuksia jaetaan keskustellen ja kirjoittaen.
Ryhmään sitoudutaan koko jaksoksi. Pienryhmä max 8 osallistujaa.

Ryhmää ohjaa Tanssi/liiketerapeutti Helena Ryynänen, jolla on 30 vuoden kokemus ryhmien ohjaamisesta ja tanssi/liiketerapeuttisesta työstä ja joka edelleen viehättyy improvisaation tarjoamien liikekokemusten rikkaudesta ja moniulotteisuudesta.